Η ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε. λανσάρει στην ελληνική  αγορά  το  Low+Slow, γάλα ανώτερης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας.  Το φρέσκο γάλα, 7 ημερών, Low+Slow προέρχεται από τoν Συνεταιρισμό Καλαβρύτων και  παστεριώνεται με ήπιο, παραδοσιακό τρόπο ώστε να διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά  και  την πλούσια, γεμάτη γεύση του.  Ο ήπιος και αργός  τρόπος  παστερίωσής του εγγυάται την αγνότητα και  την γεύση του αυθεντικού ελληνικού γάλακτος.

 Με το καινοτόμο αυτό λανσάρισμα, η εταιρεία επιδιώκει να δίνεται περισσότερος χρόνος  στην ποιοτική επεξεργασία και περισσότερη αξία στην απόλαυση! Διατίθεται σε δύο κωδικούς : πλήρες (3,5% λιπαρά) και ελαφρύ (1,5% λιπαρά).


H ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε. είναι μία από τις 21 ελληνικές εταιρείες που προκρίθηκε στον β’κύκλο του προγράμματος ‘ΟΠΑΠ Forward’.
Πρόκειται για πρόγραμμα που υλοποιείται σε συνεργασία με τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό Endeavor και έχει ως στόχο να
ενισχύσει την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση των εταιρειών που συμμετέχουν παρέχοντας: ολοκληρωμένη συμβουλευτική
καθοδήγηση από υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής αγοράς, εκπαιδευτικά σεμινάρια, πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία, πρόσβαση
σε διεθνείς αγορές και δράσεις δικτύωσης με άλλους επιχειρηματίες.
Η διοίκηση και το προσωπικό της εταιρείας μας αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά γι’ αυτή την πρόκριση, καθώς θεωρούμε ότι θα συμβάλει θετικά στη
επιχειρηματική ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 


Η Μανδρέκας ΑΕ θα συμμετέχει στην 5η Διεθνή Έκθεση Food Expo Greece, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα. Η έκθεση θα λάβει μέρος στο Metropolitan Expo από τις 10-3-2018 έως 12-3-2018.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο μας C 06 , στο Hall No. 4


Η Μανδρέκας Α.Ε. για μια ακόμα φορά συμμετέχει στην έκθεση PLMA΄S WORLD OF PRIVATE LABEL, την Διεθνή Έκθεση Ιδιωτικής Ετικέτας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 έως τις 30 Μαΐου 2018 στον εκθεσιακό χώρο RAI στο Άμστερνταμ. 

Η συγκεκριμένη διοργάνωση για 32η χρονιά δίνει το δυναμικό «παρών» στην προώθηση τυποποιημένων & πιστοποιημένων προϊόντων και θεωρείται η σημαντικότερη παγκοσμίως Διεθνής Έκθεση στον τομέα ιδιωτικής ετικέτας παρουσιάζοντας ότι πιο καινοτόμο έχει να επιδείξει ο εν λόγω τομέας.

Το περίπτερο της εταιρείας μας έχει τον αριθμό F-431 και θα βρίσκεται στο Hall Europa Plaza.


Η Μανδρέκας ΑΕ θα συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση GULFOOD 2018. 

Η GULFOOD  είναι η σπουδαιότερη έκθεση στον τομέα των τροφίμων που διοργανώνεται στον Εκθεσιακό χώρο World Trade Center στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων  από τις 18-2-2018 έως 22-2-2018.

 

Μπορείτε να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας με όλες τις γεύσεις στο Hall 2 Stand F2-1.